Hemsidan senast uppdaterad: 2021-07-05

Famke Janssen & Martin Campbell värdar för GoldenEye-visning

Av: FSWL team
Publicerad:
2020-12-29
GoldenEye Watchalong Martin Campbell Famke Janssen
Nya Zeeland-födda regissören Martin Campbell och holländska skådespelerskan Famke Janssen gör vad Pierce Brosnan gjorde redan i april och kommer att delta i en direktsändning av GoldenEye, James Bond-filmen från 1995 regisserad av Campbell, tisdagen den 29 december 2020.

CineFix är värd för evenemanget som är en "Watch From Home"-special och uppmuntrar tittarna att hålla sig säkra under pandemin.

Sändningen streamas live på YouTube från 11:00 PT / 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 CET.

Se Goldeneye (1995) tillsammans med Famke Janssen och Martin Campbell:



För de senaste officiella meddelandena om No Time To Die, besök den officiella sidan på www.007.com.

Taggar:

#bondbrudar
#goldeneye
#james_bond_event
#pierce_brosnan
#regissorer

Tag Cloud

Bond 25 Bondbrudar Bondskurkar Britt Ekland Daniel Craig Dolph Lundgren George Lazenby Izabella Scorupco James Bond museum Kristina Wayborn Mary Stavin Maud Adams No Time To Die Ola Rapace Pierce Brosnan Roger Moore Sean Connery Spectre Timothy Dalton
 

All information, text och grafik (om inte annat anges) på denna webbplats är skyddad enligt lagen om upphovsrätt. Kontakta oss för att använda någonting.

Denna webbplats stöds inte på något sätt av Eon Productions Ltd, Danjaq, LLC, Metro-Goldwyn-Mayer, Sony Pictures, United Artists, Ian Fleming Publications Ltd eller någon annan av de som innehar rättigheter för James Bond. Den drivs helt oberoende av dem på fritidsbasis och utan vinstintresse.

Bilder från James Bond filmerna © 1962 - 2021 Danjaq LLC, MGM Inc., Sony Pictures, United Artists Cooperation, Columbia Pictures Industries, Inc.

Omslagsbilder till James Bond böckerna © 1953 - 2021 Ian Fleming Publications Ltd. och Glidrose Productions Ltd.

Grundare & Ansvarig utgivare: Anders Frejdh