Hemsidan senast uppdaterad: 2017-10-04

8 November 2006
Samlarkort: Casino Royale Preview Set

Av: Anders Frejdh
Publicerad:
2006-11-01
Casino royale trading card
Rittenhouse Archives släpper ännu ett 007 samlarkortset.

James Bond 007 Casino Royale Preview Set är ett 9-korts set med huvudpersonerna från den nya 007 filmen Casino Royale (2006).

Som en extra bonus innehåller varje set ett exklusivt kostymkort med material som burits av Daniel Craig som är den senaste James Bond.

Andra Casino Royale (2006) nyheter presenterade på From Sweden with Love:
>Daniel Craig presenterad som ny James Bond i London (14 oktober 2005)
>Eva Green, Mads Mikkelsen och Jeffrey Wright klara för filmen (16 februari 2006)
>Vinn biobiljetter till Casino Royale (juni-december 2006)
>Bond on Set: Inspelningen av Casino Royale (16 oktober 2006)
>Svensk recension av Casino Royale (6 november 2006)
>Filmens soundtrack släpps på CD (13 november 2006)
>Kunglig världspremiär i London (14 november 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Storbritannien och USA (17 november 2006)
>Galapremiär för Casino Royale i Stockholm (19 november 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Frankrike (22 november 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Tyskland (23 november 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Sverige (24 november 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Argentina (7 december 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Australien (7 december 2006)
>Casino Royale går upp på biografer i Brasilien (5 januari 2007)
>Casino Royale släpps på DVD i Storbritannien (19 mars 2007)
>DVD-release i Sverige (28 mars 2007)
>TV-premiär på Canal Plus i Sverige (24 december 2007)
>Samlarutgåva av filmen på Blu-ray (20 oktober 2008)
>Casino Royale i TV3 Sverige (1 november 2008)
>Casino Royale i TV3 Sverige (18 april 2010)
>Casino Royale sänds i HD på TV3 Sverige (4 september 2011)
>Filmen sänds i HD på TV3 Sverige (9 mars 2012)

James Bond 007 Casino Royale Preview Set är begränsat till 500 ex över hela världen, beställ här:

www.scifihobby.com/products/displaysetdetails.cfm?SetID=147

Taggar:

#casino_royale

All information, text och grafik (om inte annat anges) på denna webbplats är skyddad enligt lagen om upphovsrätt. Kontakta oss för att använda någonting.

Denna webbplats stöds inte på något sätt av Eon Productions Ltd, Danjaq, LLC, Metro-Goldwyn-Mayer, Sony Pictures, United Artists, Ian Fleming Publications Ltd eller någon annan av de som innehar rättigheter för James Bond. Den drivs helt oberoende av dem på fritidsbasis och utan vinstintresse.

Bilder från James Bond filmerna © 1962 - 2017 Danjaq LLC, MGM Inc., Sony Pictures, United Artists Cooperation, Columbia Pictures Industries, Inc.

Omslagsbilder till James Bond böckerna © 1953 - 2017 Ian Fleming Publications Ltd. och Glidrose Productions Ltd.

Ansvarig utgivare: Anders Frejdh